Få en mjuk och elegant look i ditt hem med en Eos lampa

chairs-g2bb8a7136_1280


Vill du förse ditt hus eller lägenhet med ett underbart mjukt och vackert intryck? Med lampor inom serien Eos kan du ta farväl till tråkig, kall och enformig inredning. Den här typen av lampor är nämligen tillverkad i gåsfjädrar för att inte bara bjuda dig på fantastisk belysning, utan att dessutom se till så att ditt hem ser mjukt och elegant ut.

En Eos lampa kan beställas som antingen en golvlampa, bordslampa eller taklampa, så det finns ingen ursäkt att gå miste om dessa vackra inredningsobjekt som sannerligen sätter ljus på tillvaron!

Var skonsam mot miljön

Då Eos lampor är framställda med hjälp av gåsfjädrar: har de en negativ påverkan på miljön och djuren? Nejdå, en Eos lampa är gjord på fjädrar som blir över efter slakt, så de hade annars slängts eller blivit en del av kuddar. Då fjädrarna kokas, torkas och behandlas innan de används till en Eos lampa är det också hygien på hög nivå som gäller.

Inte slutar det heller där, för varje trälampa som tas fram resulterar i att ett nytt träd blir planterat, så du kan därför känna att du tar ett ypperligt beslut när du vänder dig till lampor inom Eos-serien.

sovrum

De olika ljuvliga Eos lamporna

Nu har du säkerligen börjat fått upp intresset för Eos lampor, men hur kan du vara säker på vilken lampa som passar bäst i just ditt hem? Om du föredrar mer dämpade färger som inte står ut för mycket kan du ta beslutet att beställa en Eos lampa i grått, brunt eller vitt, men om du vill ”go all in” finns det mer utstickande färger såsom rosa, blått och rött. Den minsta Eos lampan använder sig av 500 fjädrar medan den största har hela 6 000 fjädrar, så satsa på den storleken som passar in med din resterande inredning.

Även formen bjuder på olika valmöjligheter. Det finns nämligen Eos lampor som är mer runda medan andra har former som påminner om en bikupa, och glöm inte heller de plattare skärmarna som i rätt färg nästan får lampan att påminna om ett litet moln. Om du vill ge ditt hus eller lägenhet ett mjukare intryck är detta utan tvekan en ypperlig lösning.

Tillbehör för en komplett Eos lampa

Det är svårt ett förneka att Eos lampor är en utmärkt investering, men glöm inte att vissa tillbehör kan göra susen för att lampan ska bli komplett. Det finns en lång rad olika stativ som du kan köpa till om du har planer på att dra nytta av din Eos lampa som en golvlampa.

Därtill är det självfallet ett måste att köpa till en glödlampa, och här är det upp till dig om du föredrar varmare eller kallare färger på belysningen. I exempelvis sovrummet gynnas du av ett varmt och mjukt ljus för att enklare kunna koppla av medan du i köket kanske istället föredrar en stark och kall färg. En sak är dock säker: oavsett vilken glödlampa du väljer kommer en Eos lampa att se underbar ut i ditt hem!

Vill du förse ditt hus eller lägenhet med ett underbart mjukt och vackert intryck? Med lampor inom serien Eos kan du ta farväl till tråkig, kall och enformig inredning. Den här typen av lampor är nämligen tillverkad i gåsfjädrar för att inte bara bjuda dig på fantastisk belysning, utan att dessutom se till så att…