Så livar du upp din gamla inredning

bordslampa


Förr eller senare kommer alla att tröttna på sin inredning och dekor. Har du själv tröttnat på din tråkiga gamla inredning? Då är det på tiden att du gör något åt den. Här får du några smarta tips som skulle kunna hjälpa dig att liva upp din gamla inredning och få ditt hem att kännas som nytt igen.

Byt ut dina gamla lampor

Det allra första du skulle kunna se över är dina gamla lampor. Att byta ut lamporna är ett snabbt och enkelt sätt att göra inredningen lite mer spännande på. Du behöver inte nödvändigtvis byta ut gamla lampor. Du skulle även kunna lägga till lite nya lampor. Om du inte vill betala dyra pengar för nya lampor, skulle du kunna leta lampor under en bordslampa & taklampa rea. Under en bordslampa taklampa rea kan du fynda både taklampor och bordslampor till riktigt låga priser. Då skulle du kunna få råd med ännu fler lampor till din inredning.

Lampor är en stor och viktig del av alla inredningar, oavsett vilken stil det handlar om. Välplacerade lampor hjälper till att sätta ljus på det som är viktigast i inredningen. Ibland är det lampan själv som är viktig. Till exempel så kan en stor och imponerande ljuskrona hjälpa till att göra ett annars ganska trist vardagsrum till ett elegant och lyxigt vardagsrum.

lampor gamla

Fynda dekor på loppmarknader

Det är inte bara under bordslampa taklampa rea du kan göra riktiga fynd. Du skulle även kunna fynda dekor på olika loppmarknader. Det bästa med loppmarknader är att det mesta är så otroligt billigt. I många fall kan du hitta dekor och inredningsdetaljer för mellan 10 och 100kr. Det är mycket mer ekonomiskt än att alltid handla nya saker. Att handla på loppmarknader är inte bara bra för ekonomin, det är även mer miljövänligt att köpa nytt.

Loppmarknader, precis som en bordslampa taklampa rea, kan vara både spännande och kul. Man vet aldrig vad man kan hitta. Kanske hittar du den perfekta tavlan till vardagsrummet, eller den perfekta vasen till matsalsbordet? Att besöka olika loppmarknader kan kännas lite som att gå på skattjakt. Ibland hittar man få saker, och andra gånger gör man riktiga kap. Om du inte brukar besöka loppmarknader ska du se till att ge det en chans.

Våga experimentera

Prova dig gärna fram genom att mixa och matcha det du har hemma. Om du hittar en lampa på bordslampa taklampa rea kan du testa dig fram för att se vilken del av inredningen den passar bäst ihop med. Ju mer du låter dig själv gå loss och experimentera, desto större blir chansen att du hittar en spännande kombination. Var därför aldrig rädd för att prova nya saker. Våga kombinera inredningsdetaljer som du aldrig har kombinerat med varandra tidigare. Det är så du kan hitta fram till den perfekta heminredningen. Du kan kombinera olika saker, men du skulle även kunna kombinera olika färger. Att blanda nytt och gammalt kan också vara ett bra sätt att liva upp inredningen på.

Förr eller senare kommer alla att tröttna på sin inredning och dekor. Har du själv tröttnat på din tråkiga gamla inredning? Då är det på tiden att du gör något åt den. Här får du några smarta tips som skulle kunna hjälpa dig att liva upp din gamla inredning och få ditt hem att kännas…