Bättre kommunikation med en pålitlig EDI-leverantör

bogføring


När man hanterar massvis av elektronisk information och dokument är det lätt att fel uppstår, speciellt om man inte använder sig av ett ordentligt system. Har du tröttnat på att krångla med elektronisk information varje dag? Då kan det vara på tiden att se över ditt företags edi-leverantör. Med en pålitlig leverantör och ett smidigt system kan du förbättra och underlätta ditt företags elektroniska dokument och information snabbt och enkelt.

Hitta ett system som täcker dina behov

Om du vill slippa problem med din elektroniska information ska du först och främst försöka hitta ett system som passar dig och dina behov. Vilken typ av edi system och edi-leverantör man ska välja beror mycket på mängden information och dokument som företaget hanterar. Ett företag som hanterar små mängder information kanske inte alltid behöver samma typ av system som ett företag som hanterar riktigt stora mängder.

Vilken typ av information och dokument man hanterar spelar också stor roll. Hanterar du mest fakturor och ordersedlar? Eller hanterar du större mängder av någon annan typ av elektronisk information? Det allra bästa är såklart att välja ett system som kan hantera så många olika typer av information och dokument som möjligt. Det finns många smarta och effektiva lösningar när det kommer till dokument- och informationshantering.

Om du vill lära dig ännu mer om edi system och dokumenthantering kan du klicka in dig på följande länk: https://www.tabellae.com/sv/rapport/erp-utbyte-dokument/lasernet-edi

edi faktura

Ett kombinerat system underlättar arbetet

Det kan vara smart att välja ett kombinerat system från en pålitlig edi-leverantör i stället för att ha ett separat edi system. Tabellaes programvara Lasernet har allt på ett och samma ställe. Du får även användbara och smidiga mallar som du kan använda dig av. Detta underlättar arbetet med elektronisk information och digitala dokument enormt. Ett sådant program och system kan hantera de allra flesta typer av format. Några exempel på format det kan hantera är edifact, odette, xml och ubl. Med ett ordentligt system kan du snabbt och enkelt hantera både ingående och utgående information och dokument.

När du har bra programvara och ett smart system på plats kommer du snabbt och enkelt kunna utbyta viktig elektronisk information med alla dina handelspartners och andra företag. Jämfört med manuell hantering är chansen för avsändarfel minimal när du använder dig av ett system från en riktig edi-leverantör.

Billigare än andra lösningar

Att använda sig av programvara som edi-leverantören Tabellaes Lasernet och dess egna edi-system kan du spara mycket pengar på din hantering av elektronisk information. Vanliga och mer traditionella system är transaktionsbaserade. Om man ska hantera stora mängder dokument ofta kan det därför bli riktigt dyrt. Därför kan det vara smart att använda sig utav ett program som till exempel Lasernet för att dra ner på kostnaderna och samtidigt underlätta arbetet enormt mycket. Om du letar efter ett mer ekonomiskt alternativ ska du därför satsa på en edi-leverantör som till exempel Tabellae.

När man hanterar massvis av elektronisk information och dokument är det lätt att fel uppstår, speciellt om man inte använder sig av ett ordentligt system. Har du tröttnat på att krångla med elektronisk information varje dag? Då kan det vara på tiden att se över ditt företags edi-leverantör. Med en pålitlig leverantör och ett smidigt…